Qien

Voor talentontwikkelaar Qien hebben wij een complete responsive website ontwikkeld. De site is in eigen beheer op basis van ons geliefde WordPress CMS. Er is een maatwerk koppeling gemaakt met het vacaturesysteem van CATS waarmee zij onder andere vacatures plaatsen. Deze vacatures worden met behulp van de koppeling weergegeven in de website van Qien.

Qien verzorgt tijdelijke en vaste personeelsoplossingen. Dit doen ze met eigen medewerkers maar ook met zzp’ers. Naast deze dienst heeft Qien de focus aangebracht op het structureel oplossen van moeilijk invulbare functies. Deze specialistische functies vragen om een speciale en vaak lange termijn aanpak. Met de vernieuwde website spreken wij vooral de doelgroep jongeren tussen de 20 en 30 aan.

Bekijk hier de site van Qien.nl

  • Qien was op zoek naar verfrissing op gebied van online. Studio Razend heeft met contrasterend kleurgebruik, een duidelijke dialoog en persoonlijk beeld een website neergezet die betrouwbaar, fris en aantrekkelijk is voor de doelgroep.

  • Omdat Qien zelf verantwoordelijk wil zijn voor het bijhouden van de site heeft Studio Razend de nodige Custom Post Types en Custom Fields ingebouwd. Zo kan Qien, zonder enige HTML kennis, de website simpel bijhouden. Daarbij is er een maatwerk koppeling gemaakt met Recruitment Software CatsOne die alle vacatures weergeeft op de website.

  • Qien kwam met de vraag; "Wij zoeken een partner die ons kan helpen een site te maken die aansluit op onze doelgroep, die vertrouwen uitstraalt richting onze doelgroep en die gemakkelijk is bij te houden". Belangrijke aantekening was hierbij dat de site tekstueel volledig door Qien was te beheren.

  • De oplossing luidde: "Een custom made design waarmee de doelgroep wordt aangesproken, ge├»mplementeerd in Wordpress en gekoppeld met hun eigen recruitment beheersysteem."

Samenwerken?

Als u een nieuwe business begint, wil verfrissen, een verpletterend projectidee heeft of gewoon een praatje wilt maken en onderzoeken hoe we samen kunnen werken, horen wij graag van u.

Zoals je ziet staat de koffie klaar

Bel of Mail