Golfsociëteit De Lage Vuursche

Voor Golfsociëteit De Lage Vuursche heeft Studio Razend de nieuwe responsive website ontwikkeld op basis van aangeleverd ontwerp. De sfeer, uitstraling en beleving is hiermee in één lijn getrokken met de golfsociëteit zelf.

Vandaag de dag is Golfsociëteit De Lage Vuursche een begrip. Al bijna vijftien jaar is zij een van de beste 18-holes golfbanen van Nederland met een ongekend hoog kwaliteits- en serviceniveau. Het is moeilijk voor te stellen dat de aanloop bepaald niet eenvoudig was. Tussen het eerste idee in 1985 en de opening in 2000 zat maar liefst vijftien jaar. Vijftien jaar van dromen over een unieke, -prestigieuze golfbaan in het hart van Nederland, een ‘Private Golf Course’ exclusief voor leden.

  • Elke bezoeker van Golfsociëteit de Lage Vuursche krijgt een luxueuze beleving bij het bezoeken van de sociëteit. Dit gevoel ontbrak bij het bezoeken van de oude website. De exclusiviteit en sfeer die bij de Golfsociëteit zo hoog in het vaandel staat moet gedragen worden in alle uitingen.

  • API Koppeling e-golf4u / Custom post type t.b.v. holes / Back end development / Custom HTML5 video player

  • Golfsociëteit De Lage Vuursche heeft Studio Razend benaderd voor de ontwikkeling van de nieuwe site. Hierbij werd het design voor desktop aangeleverd en heeft Studio Razend dit design als leidraad gehouden voor de mobiele en tablet weergaven. De vraag voor Studio Razend was of wij de technische realisatie van dit project konden uitvoeren en hiernaast de golfsociëteit wilden adviseren met de keuze voor een Content Management Systeem.

  • "Een volledige responsive HTML5 website op basis van het WordPress CMS met e-Golf4u API koppeling." Wij hebben zowel vanwege de functionaliteiten die de nieuwe site moet hebben alsmede de koppeling met e-Golf4u het advies gegeven om voor WordPress te kiezen. De gebruikersvriendelijkheid die WordPress met zich meebrengt en de enorme flexibiliteit zijn o.a. een basis voor dit advies. Daarnaast is de site toegankelijk op alle devices door de responsive techniek die we hebben toegepast door het gebruik van het responsive Foundation Framework

Samenwerken?

Als u een nieuwe business begint, wil verfrissen, een verpletterend projectidee heeft of gewoon een praatje wilt maken en onderzoeken hoe we samen kunnen werken, horen wij graag van u.

Zoals je ziet staat de koffie klaar

Bel of Mail