Bad & Body

Bad&Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamer detailhandel. De deelnemers van Bad&Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun nieuwe badkamer.

MHK was op zoek naar een partner voor een overzichtelijke site waarbij de focus moest liggen op de beleving van een badkamer, Bad&Body dealers, Fris Nieuws en de producten van Bad&Body. Wij hebben een responsive, SEO vriendelijke website met sfeerbeelden gerealiseerd als oplossing. De site is gerealiseerd op het WordPress platform waarbij we met de front-end de nadruk hebben gelegd op sfeer, laagdrempelige interactie en het snel beschikbaar maken van de dealers of een aanvraag voor het Fris nieuws.

“Het contact met Studio Razend is heel goed, prettig en erg efficiënt. Een heldere planning en een eerlijke open communicatie. Er wordt altijd goed meegedacht. Ook is het fijn dat onze input serieus wordt genomen. We zijn zeer tevreden over het werk dat is afgeleverd!”
– Robin Bontrop / Marketing MHK Nederland –

Bekijk BadenBody.nl

 • Eén van de redenen om de nieuwe website te lanceren was dat het gevoel die de oude site uitstraalde compleet uit de lijn lag met het bezoek aan de showrooms van de Bad&Body dealers. De site was corporate en bestond uit veel (lange) teksten. De sfeer en beleving die horen bij het aanschaffen van een badkamer was wel aanwezig in de showroom en is met de nieuwe site nu doorvertaald naar de online beleving.

 • • Custom post type t.b.v. Badkamers
  • Back end development
  • Dealer locator
  • Custom post type t.b.v. Sanitair
  • Fris Magazine
  • iframe integratie badkamernieuws

 • Vanuit MHK Nederland is de vraag bij ons neergelegd of wij als partner wilden helpen bij het adviseren en realiseren van de nieuwe site voor Bad&Body. De oude site was te oud en voldeed slechts nog op enkele punten aan de verwachtingen. Het proces om wijzigingen door te voeren op de oude was te omslachtig en daarnaast te kostbaar. De wens was een sneller systeem waarbij er zelf zonder technische kennis gebouwd kon worden aan een online platform voor Bad&Body.

 • Een compleet redesign waarbij de badkamer beleving tot zijn recht komt. Het redesign waarbij we onze User Interface en User Experience kennis hebben gebruikt is vervolgens vertaald naar responsive mock-ups op basis van het Foundation framework. De technische realisatie hebben we op het voor ons vertrouwde en betrouwbare WordPress CMS gerealiseerd.

Samenwerken?

Als u een nieuwe business begint, wil verfrissen, een verpletterend projectidee heeft of gewoon een praatje wilt maken en onderzoeken hoe we samen kunnen werken, horen wij graag van u.

Zoals je ziet staat de koffie klaar

Bel of Mail