Niet omdat het veel gebruikt wordt en absoluut nodig is maar omdat responsive nóg groter en belangrijker gaat worden dan het al is. Feit is dat gebruikers meer en meer via allerlei verschillende devices gebruik maken van jouw digitale uitingen. En die uitingen moeten daarvoor geschikt zijn! De merkbeleving en het gebruikersgemak moeten goed zijn, ongeacht het device.

Wij bieden maatwerk ontwikkeling voor een responsive opzet van jouw site. Hierbij gaan we normaal gesproken uit van drie zogenoemde “breakpoints”, namelijk mobiel, tablet en desktop. Wij spitsen de content toe op deze drie dragers. Deze worden immers allemaal op een andere manier gebruikt en vraagt dus om een andere benadering. Mobiel gebruik is bijvoorbeeld meer gericht op informeren en activeren terwijl desktopgebruik de bezoeker ook moet inspireren. Dit heeft consequenties voor de weergave van de content.

Voor de responsive opzet maken wij als frontend experts gebruik van HTML5, CSS3 en Javascript. Als framework zijn wij expert in Foundation.

Er is een verschil tussen Static, Responsive, Liquid en Adaptive. De volgende site legt dat heel mooi uit! liquidapsive.com

Meer weten? Bekijk ons werk of stuur ons meteen een berichtje