Bovenaan in Google met een responsive website

Algemeen, Conversie, Ontwerp, Razend's visie

Wij willen dat elke bezoeker, op elk device, een website of online campagne optimaal kan gebruiken. Wij zorgen er daarom voor dat alles dat hier de deur uitgaat zo is gebouwd dat het niet uitmaakt of je deze bekijkt op een tablet, mobiel of desktop. Het product moet centraal staan, de merkbeleving en content moet met responsive design geoptimaliseerd zijn voor elk device.

Naast dat het voor de bezoeker een genot is om onze producten te bekijken is er sinds kort nog een hele belangrijke reden waarom wij onze producten geschikt maken voor elk device.

responsive

Zo wordt 40% van het zoekverkeer via Google gedaan op een mobiel, en daarom is het dus niet zo gek dat Google er waarde aan hecht dat jouw site op een mobiel goed weergegeven wordt. Bezoekers storen zich namelijk aan een website die niet geoptimaliseerd is voor hun device. Het gevolg is dat bezoekers weg klikken en naar een site van de concurrentie gaan die hen wel op een prettige en goede manier voorziet van informatie.

Om te testen of uw huidige website door Google gezien wordt als een responsive website kunt u hier (Google test) heel eenvoudig binnen een paar seconden zien of deze voldoet aan de eisen.

Dat het van belang is om op de eerste pagina in Google te staan lijkt ons overduidelijk. Een goede responsive website gaat u hierbij helpen. Wij hebben al tal van responsive websites gerealiseerd en kunnen uw huidige website voorzien van een nieuw CMS of een responsive frontend(voorkant).

Wilt u meer weten over responsive design neem dan contact met ons op. Dan drinken we samen een kop koffie om te kijken of we uw website (nog) beter kunnen maken.